ANA Inspiration of Japan

ANA Travel & Life

焼鳥ワンダーランド

2018.02.08Infographics

焼鳥ワンダーランド

串に刺した鶏肉を焼いて食べる、それが焼鳥。シンプルな料理ですが、串打ちから焼きまで1本の串に職人さんのワザが凝縮されています。味や食感が異なる多彩な部位があって、「次は何を頼もう?」と考えるのも楽しみ。言ってみれば、未知なる味覚に満ちた不思議な世界なんです。今回は定番からレアものまで、焼鳥の種類を紹介します。
パチパチはぜる炭火が食欲をそそる!今夜は煙が薫る焼鳥屋さんへ。

A Yakitori Wonderland

Yakitori—succulent grilled chicken on a skewer. Yet from farm to flame, that simple stick of yakitori embodies the techniques of a master craftsman. The sheer variety of portions, tastes, and textures never disappoint, and you might even say that yakitori is a portal into a world chock-full of new and exciting flavors. Here is your guide to our favorite yakitori choices, from tried and true standards to the rarest parts of the chicken. Head to your nearest yakitori joint and whet your appetite to the mouthwatering sound of blazing charcoal.

インフォグラフィックを拡大

焼鳥ワンダーランド

Infographics by groovisions